0
MASTERCLASS

MASTERCLASS ANTI AGING 1.0.

ONLINE

Rem je verouderingsproces!

DE MASTERCLASS GAAT ONLINE DOOR.

EEN NIEUWE DATUM WORDT IN SEPTEMBER BEKEND GEMAAKT.

WENS JE ONDERTUSSEN DEZE MASTERCLASS BINNEN JOUW ONLINE TRAJECT, FITNESS OF YOGA STUDIO?

–> Bezorg me een mailtje zodat we een aangepaste groepsprijs kunnen voorstellen.

KOSTPRIJS: 99 EURO

Dit is een unieke kans om onze wetenschappelijk onderbouwde kennis te verkrijgen.

Zowel Marouschka als ikzelf zijn orthomoleculair therapeut volgens de kpni (klinische psyche neuro immunologie). We volgen ondertussen onze opleiding tot master in de PNI. We hebben al heel veel kennis verkregen over hoe ons lichaam functioneert. Het geeft ons inzicht over hoe ons lichaam ouder wordt.

Hoe werkt dat eigenlijk?

En wat kunnen we er aan doen?

We waren beide zo verrast hoe je op een heel eenvoudige manier je lichaam energiek en jong kan houden dat we onze informatie, kennis en ervaring gebundeld hebben. Dit willen we met zoveel plezier delen. Zodat ook jij je goed kan blijven voelen. Energiek en stralend kan blijven en zo je veroudering kan tegen gaan.

We geven een stukje theorie en inzicht. Wat maakt je lichaam ouder? Hoe gaat dat fysiologisch in z’n werk? Welke factoren versnellen ons verouderingsproces en met welke stoffen en interventies kan je die veroudering tegen gaan?

Daarnaast verdiepen we het topic “rimpels” en “menopauze”.

We worden allemaal ouder maar het liefst willen we vitaal en fit blijven. We willen er jong EN natuurlijk blijven uitzien. Naast de theorie geven we praktische tips en tricks zodat je meteen aan de slag kan. De interventies zijn super haalbaar om toe te passen. Je zal verrast zijn hoeveel je kosteloos kan doen om je gezondheid te bevorderen en je verouderingsproces tegen te gaan.

Je ontvangt na afloop van de masterclass een digital detox programma, een lang leef recept en een actieplan om meteen mee aan de slag te gaan. De kleinste verandering creëert al een positief effect op je lichaam.

Na inschrijving zal je van ons een week vooraf de link ontvangen om deel te kunnen nemen.

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like...

1 Reactie

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.