0
MASTERCLASS

MASTERCLASS ANTI AGING

ONLINE

Rem je verouderingsproces!

DE MASTERCLASS GAAT ONLINE DOOR OP WOENSDAG 01/12 OM 20U00.

KOSTPRIJS: 99 EURO

TIJDELIJK IN AANBIEDING VOOR 59 EURO

Dit is een unieke kans om onze wetenschappelijk onderbouwde kennis te verkrijgen.

Zowel Marouschka als ikzelf zijn orthomoleculair therapeut volgens de kpni (klinische psyche neuro immunologie). We volgen ondertussen onze opleiding tot master in de PNI. We hebben al heel veel kennis verkregen over hoe ons lichaam functioneert. Het geeft ons inzicht over hoe ons lichaam ouder wordt.

Hoe werkt dat eigenlijk?

En wat kunnen we er aan doen?

We waren beide zo verrast hoe je op een heel eenvoudige manier je lichaam energiek en jong kan houden dat we onze informatie, kennis en ervaring gebundeld hebben. Dit willen we met zoveel plezier delen. Zodat ook jij je goed kan blijven voelen. Energiek en stralend kan blijven en zo je veroudering kan tegen gaan.

We geven een stukje theorie en inzicht. Wat maakt je lichaam ouder en met welke stoffen en interventies kan je die veroudering tegen gaan.

We worden allemaal ouder maar het liefst willen we vitaal en fit blijven. We willen er jong EN natuurlijk blijven uitzien. Naast de theorie geven we praktische tips en tricks zodat je meteen aan de slag kan. De interventies zijn super haalbaar om toe te passen. Je zal verrast zijn hoeveel je kosteloos kan doen om je gezondheid te bevorderen en je verouderingsproces tegen te gaan.

Meer info over de inhoud van de masterclass volgt nog.

Ben je nu al overtuigd?

Dan heb je geluk want tijdelijk bieden wij de tickets aan met 40 euro korting!!!

Kostprijs: 59 euro ipv 99 euro

Na inschrijving zal je van ons een week vooraf de link ontvangen om deel te kunnen nemen.

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like...

Geen reacties

    Laat een reactie achter