0

About Me

Over Marlies

Hi! Ik ben Marlies Huysentruyt, een 38 jarige orthomoleculair kPNI therapeut met een passie voor sporten en bewegen. I love healthy food maar nog meer hou ik van de energie die ik krijg van een gezonde leefstijl. De healthy vibe!

In 2012 ben ik Eat Good Feel Good opgestart om via voedingsadvies anderen op weg te helpen naar een gezonde en actieve leefstijl.

De kennis van gezonde voeding en toffe gerechten deel ik graag met mijn cliënten. Als gediplomeerde KPNI Belgium therapeut beschikt ik over de nodige theoretische achtergrond om jou te adviseren over gezonde eetpatronen en het verliezen van gewicht zonder dieet.

Ik heb de Coppens broertjes begeleid naar het bekomen van een sixpack. Benieuwd naar hun resultaat?

Geen dieet, wel een nieuwe leefstijl

Mijn visie

Ik maak gebruik van de kPNI, ofwel klinische psyche neuro immunologie therapie.

Ik ga niet met een rode pen en opgeheven vinger te werk. Evenmin zal ik je kcal of punten laten tellen. Ik wil allesbehalve een obsessie en extra stressfactor gaan creëren.

Samen met jou ga ik op zoektocht welke lifestyle aanpassingen, sociale interventies, bioritme, voeding en beweging voor jou belangrijk zijn om je lichaam terug in zijn beste versie te brengen. Ik geef je de controle op je eetgedrag terug. Rust in je hoofd en extra energie om je nieuwe leefstijl vol te houden. Je zal met heel veel enthousiasme begeleid worden op een voor jou haalbare manier.

Je kan terecht bij mij voor:

  • afslanking
  • spieropbouw
  • het verbeteren van sportprestaties
  • een goede energieverdeling om productiever en efficiënter te zijn in je job
  • het herstellen van je hormoonbalans
  • intoleranties of allergieen
  • voeding voor, tijdens en na de zwangerschap
  • het terug vinden van energie en plezier in het leven

Het zijn allemaal neveneffecten van een gezond en goed werkend lichaam.

Mijn missie

Zoveel als mogelijk mensen helpen sterk te zijn om in onze huidige westerse maatschappij te kunnen functioneren. We zijn onder invloed van heel veel factoren die chronische stress veroorzaken. 70 tot 80% van de bevolking heeft daardoor een laaggradige ontsteking. Het maakt ons lichaam suikerafhankelijk om energie te kunnen produceren. Mitochondria nemen af waardoor de mogelijkheid tot afvallen en spieropbouw verhinderd wordt. Daarnaast krijgen we allerhande klachten en geraken we gefrustreerd omdat we onze doelen ondanks de inzet niet kunnen bereiken.

“STARVING PEOPLE IN THE MIDST OF PLENTY”

Paul S. Appelbaum

Meer over voedingsadvies door Marlies.

Print Friendly, PDF & Email