0
MASTERCLASS

MASTERCLASS DE JUISTE VOEDING VOOR JE LICHAAM

ONLINE MASTERCLASS

Wil jij met alle tegenstrijdige voedingsadviezen eindelijk weten welke voeding goed voor je is?

DE MASTERCLASS GAAT ONLINE DOOR. Een nieuwe datum moet nog bekend gemaakt worden.

Zie jij het bos nog door de bomen?

Er is tegenwoordig zoveel tegenstrijdige informatie over voeding terug te vinden. Moeten we nu keto eten? Mogen we nog koolhydraten eten? Ook als we willen afvallen? Wat is nu eigenlijk nog gezonde voeding?

Moeten we het advies van de overheid volgen? Want zij maken de afspraken met bedrijven voor de productie en het aanbod van “gezond” voedsel. Zij zorgen voor het voedselkeuzelogo. Kan je dat blindelings vertrouwen? Of is het toch interessant zelf wat meer kennis over voeding te hebben? 

Dagelijks begeleid ik mensen in hun afvalproces. Ik moet zeggen dat ik nog wekelijks eens van mijn stoel val als ik hoor welke mythes nog altijd geloofd en gevolgd worden. Spijtig want we krijgen zo weinig kennis mee in onze basisopleiding op school over voeding. En het heeft nochtans zo’n impact op hoe we ons voelen. Hoe we met elkaar omgaan en hoe we ons lichaam gezond kunnen houden. 

Ik geef je met plezier de juiste informatie mee.

Ik ga even back to the basics. Omdat daar nog heel veel onduidelijkheid is.

Omdat ik tijdens mijn voedingsadvies 1:1 maar ook in mijn online coachingstrajecten niet al deze informatie kan delen, geef ik deze masterclass. Ik level meteen hoger bij mijn individueel advies zodat ik heel specifiek mijn klanten kan helpen naar haar/zijn doel. Deze basisinformatie zal zoveel duidelijkheid geven en vraagtekens wegnemen. Op die manier wordt het voor jou makkelijker je winkelkarretje te vullen. Je zal niet meer bij elk product de ingrediëntenlijst moeten checken en calorieën moeten tellen. Het wordt echt zoveel eenvoudiger. Dat is alweer een pakje energie gespaard 😉

Wil jij graag weten:

 • hoe ons lichaam vet opslaat uit suikers van onze voeding?
 • waar je rekening mee moet houden om je vetverbranding actief te houden?
 • welke koolhydraten we dan best verkiezen en waarom?
 • hoe het komt dat je constant een hongergevoel hebt?
 • waarom wij zo snacken naar suiker?
 • of light voeding de oplossing is?
 • hoe je zonder minder te eten toch kan afvallen?
 • en hoe je zonder honger kan afvallen?
 • of je van vet, vet wordt?
 • of keto nu DE oplossing is om af te vallen?
 • voor welke voeding ons lichaam evolutionair gemaakt is?
 • welke voedingsstoffen ons lichaam verstoren en er zo voor zorgen dat we moeilijk kunnen afvallen ook al eten we weinig en sporten we?

Wil jij graag:

 • je gezondheid optimaliseren?
 • je lichaamssamenstelling verbeteren met een lager vet%?
 • je sportprestaties verbeteren?

Dan is deze masterclass voor jou!

Koop vandaag nog je ticket. 

Je zal er echt geen spijt van hebben. Ik deel zoveel info voor een belachelijk laag bedrag. En dit alleen maar omdat ik er zelf voldoening uit haal te weten dat je verlost zal zijn van het eeuwig diëten. Dat je rust krijgt in je hoofd en niet constant aan eten moet gaan denken. Je terug goed kan voelen in je vel. 

KOSTPRIJS: 49,90 EURO

Na inschrijving zal je mij een week vooraf de link ontvangen om deel te kunnen nemen.

Zal jij erbij zijn?

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like...

Geen reacties

  Laat een reactie achter