0
Get Your Feel Good Vibe

Get Your Feel Good Vibe

Online coachingtraject van 4 weken in een gesloten facebookgroep.

NIEUWE STARTDATUM: maandag 14/09/2020

!!VOLZET!!

Speciale aanbieding tem 06/09: GYFGV earlybird ticket: bespaar 25 euro

Krijg controle op je eetgedrag. Verhoog je energieniveau en verbeter je lichaamssamenstelling.

Get Your Feel Good Vibe is een coachingstraject van 4 weken dat je de tools geeft om blijvend van een feel good vibe te kunnen genieten.

De vibe die je zin geeft te bewegen en gezonder te eten. Dit zonder dieetgevoel.

Ik begeleid ondertussen al meer dan 8 jaar klanten naar een gezondere levensstijl.

Uit ervaring merk ik dat de focus van de klant vaak in de eerste plaats gaat naar het doel dat bepaald wordt door het cijfer op de weegschaal. Hoe harder de focus op dit cijfer, hoe meer frustraties, gevoel van falen en negatieve gevoelens.

Ik hoor vaak: “Ik heb geen karakter” om een gezonde levensstijl vol te houden. Ik weet wat ik moet doen maar het lukt me niet. Ik herval telkens in mijn oude gewoontes. Ik kan het niet “volhouden”.

Jammer!

Want zo kom je in een vicieuze cirkel terecht van diëten -> frustraties -> slecht gevoel -> eetgedrag niet meer onder controle -> schuldgevoel -> terug diëten …

Is dit voor jou ook herkenbaar?

Het kan ook anders!

Wil jij ook:

 • uitgerust wakker worden? De energie voelen om aan de dag te beginnen?
 • onafhankelijk zijn van eten om energie te produceren en zo ook niet de hele dag aan eten te moeten denken en moeten aftellen van het ene eetmoment naar het andere.
 • weten welke voeding, in welke portie en hoe vaak per dag je lichaam dat nodig heeft om voldoende energie te hebben en tegelijk ook je lichaamssamenstelling te verbeteren?
 • weten hoe je je maaltijden moet samenstellen om je bloedsuikerspiegel stabiel te kunnen houden en zo ook je eetgedrag onder controle te kunnen houden?
 • kunnen genieten van iets lekker, minder gezond zonder je schuldig te voelen of schrik te hebben dat je eetgedrag uit de hand kan lopen met een ongecontroleerde eetbui als gevolg.
 • Makkelijk 12-13 uren , sommige dagen zelfs 16-20u, zonder voeding kunnen zonder je slap of flauw te voelen. Dit om de werking van je lichaam te optimaliseren.
 • na 4 weken al merken dat je lichaam strakker en sterker is geworden?

Geef toe.. klinkt goed toch?

Wil jij graag:

 • geholpen worden om voor eens en voor altijd van het diëten af te zijn?
 • je op maat gemaakt voedingsschema ontvangen?
 • op weg geholpen worden met sporten met wekelijks 3 efficiënte home workout video’s?
 • meer te weten komen over intermittent living interventies en hoe ze toe te passen?
 • 4 weken lang terecht kunnen met je vragen in de gesloten facebookgroep en telkens op weg geholpen worden?
 • je lichaam van een suikerverbrander naar een vetverbrander omschakelen?

Dan is GYFGV, ofwel Get Your Feel Good Vibe iets voor jou!!

Ik deel met veel enthousiasme de wetenschappelijk onderbouwde info zodat je nieuwe inzichten kan creëren. Zo leer je de werking van je lichaam begrijpen en kan je de focus van het cijfer op de weegschaal verleggen. Je kan je je focussen op het doel bepaald door levensstijl interventies, lekkere voedzame gerechten, leuke beweegmomenten, rust, slaap en stressrelief.

Zo zal je een gezonde levensstijl niet meer als een opdracht maar als een plezier zien.

Het is géén privé coaching, het is wel een begeleiding in groep waarbij je continu gemotiveerd en geïnspireerd wordt om de beste versie van jezelf te creëren. Er is steeds support aanwezig. Elke dag opnieuw. Maar je bent wel zelf verantwoordelijk voor het goed opvolgen van de adviezen. De eerste week is strikt en noodzakelijk om je van de suikerverslaving af te helpen en je lichaam in de vetverbranding te boosten. Je moet dus genoeg gemotiveerd zijn om er tijd en energie in te steken alvorens je extra energie en de feel good vibe kan ontvangen.

De meest gestelde vragen:

WAT IS HET DOEL?

 • Het lichaam van een suikerverbrander naar een vetverbrander omschakelen.
 • De juiste voedingsgewoontes aanleren.
 • Begrijpen hoe je lichaam functioneert
 • controle op je bloedsuikerspiegel
 • toepassen van intermittent living prikkels
 • meer energie
 • strakker lichaam

Samen met andere gemotiveerde leden maak je deel uit van een gesloten facebookgroep waar je elke week nieuwe info en inspiratie zal ontvangen. Je kan elkaar motiveren en aanmoedigen.

Tijdens het traject wordt jouw eetschema verder gefinetuned. Je leert hoe je na de challenge je gezonde levensstijl kan verder zetten.

Door middel van persoonlijk voedingsadvies in combinatie met sport en beweging ben je in staat om slechts in 4 weken tijd je lichaam om te schakelen naar een vetverbrander. Je krijgt de tools mee om een blijvend gezond eetpatroon te ontwikkelen.

HOE VAAK MOET JE SPORTEN?

Ik verwacht dat je 3 dagen per week een korte workout met krachtoefeningen doet. De korte efficiënte home workouts worden online in een video gepost. Je moet dus zelf niet gaan nadenken of naar een fitness gaan. Daarnaast nog minstens 1 dag in de week een cardiotraining naar keuze op nuchtere maag. Dit kan joggen, inlineskaten maar ook wandelen zijn. Het belangrijkste is de beweging vinden die voor jou ontspannend werkt.

HOE GAAN WE VAN START?

Na de inschrijving ontvang je meteen een mail met enkele vragen. Zo kom ik te weten hoe jouw dagen eruit zien. Waar heb jij het moeilijk mee? Doe je momenteel al iets van sport? Heb je bepaalde klachten waar ik rekening mee moet houden om je advies op te stellen? …

Je ontvangt je persoonlijk eetschema in je mailbox.

HOE ZIT HET MET MIJN OPVOLGING?

Bij de start van het traject ontvang je een video met de algemene uitleg van de challenge en je eetschema.

Heb je tussendoor vragen, nood aan motivatie, tips,.. ? Op de Get Your Feel Good Vibe Facebook pagina posten we regelmatig recepten, tips en tricks,.. Dit versterkt het groepsgevoel en zorgt voor een hogere motivatie.

WAT IS DE KOSTPRIJS?

De kostprijs voor het hele traject voedingsbegeleiding bedraagt 155 euro. Early birds kunnen deelnemen aan 130 euro.

Print Friendly, PDF & Email

Geen reacties

  Laat een reactie achter