0
Dressing

Cashew caramel saus

Wie graag van zoet houdt, zal hier ongetwijfeld fan van zijn.

Zo lekker en zo veelzijdig.

Je kan het gebruiken om stukjes fruit in te dippen. Ook lekker op een banaanpannenkoekje. Een lepeltje toevoegen aan je havermoutpap of aan een yoghurt. 

INGREDIËNTEN voor 4 porties

  • 80g cashewnoten, vooraf 2 uur of langer in water laten weken
  • 120 ml ahornsiroop
  • 20g kokosschilfers
  • 1 el kokosolie
  • 1/2 koffielepel kaneel
  • een snufje zout
  • 1 eetlepel vanille essence

Voeg naar eigen voorkeur nog andere kruiden aan toe. Ik denk aan kardemom, nootmuskaat, gember,.. 

WERKWIJZE

Giet het water waarin de cashewnoten hebben geweekt weg. Spoel de noten nog even en voeg ze toe in de blender. Doe er de overgebleven ingrediënten bij en blijf mixen tot een gladde massa. 

Bewaar koel in de frigo. 

SMAKELIJK!

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like...

Geen reacties

    Laat een reactie achter