0
Lunch

Broccoli pasta

Net wanneer je denkt: ik heb niets meer in huis om iets fatsoenlijk op tafel te toveren, opstaan de lekkerste gerechtjes.

Weinig tijd? Dit bordje staat binnen de 15 minuten op tafel.

Ik voeg graag zeewieren toe aan mijn maaltijd omdat ze zo voedzaam zijn. Zeewieren zijn rijk aan vitaminen, mineralen, tanninen en sporenelementen. Ze geven ook een lekker zilte smaak aan je gerecht. 

INGREDIËNTEN voor 2 porties

  • 2 lente uitjes, in ringetjes gesneden
  • 1 broccoli, in roosjes gesneden
  • 75g pasta
  • 1 eetlepel pistachenootjes
  • 1 vel nori, verkruimeld
  • bouillonblokje
  • olijfolie
  • peper en zout
  • 200g tonijn uit blik

WERKWIJZE

Kook de pasta met een bouillonblokje volgens de aanwijzingen. Voeg er de laatste 3 minuten de broccoliroosjes bij.

Spoel af met koud water en zet nog even kort terug op het vuur om het laatste vocht te laten verdampen. Voeg een scheutje olijfolie, peper en zout aan toe. 

Verdeel over 2 borden.

Voeg tonijn, verkruimelde nori en pistachenootjes toe. 

Garneer met lente uitjes.

SMAKELIJK!

Print Friendly, PDF & Email

You Might Also Like...

Geen reacties

    Laat een reactie achter


    De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.