0
Van Hesp Naar Hunk

Van Hesp Naar Hunk

Een kleine aanpassing van jouw gedrag maakt wonderen in jouw gezondheid!

EEN NIEUWE EDITIE START OP 14/05/2022

INSCHRIJVINGEN STARTEN op zaterdag 23 april.

Beperkte plaatsen beschikbaar.

Kostprijs: 300 euro

In aanbieding tot 30/04 aan 275 euro

ENKEL VOOR LEDEN VAN CROSSFITMOVES en CROSSFIT LINKEROEVER!

Van Hesp Naar Hunk is een 8 weken challenge ontstaan na de transformatie van de Coppens broers in het tv programma: “Het lichaam van Coppens”. Staf en Mathias slaagden er in om in 8 weken tijd hun lichaam om te vormen tot een lichaam van fotomodellen met een sixpack.

Met enkel hard trainen kom je er niet.

Wie zegt dat?

De foodcoach van de broers Coppens zelf. Marlies Huysentruyt.

Door middel van persoonlijk voedingsadvies in combinatie met CrossFit ben je in staat om slechts in 8 weken je vetpercentage te verlagen, je prestaties te verbeteren en een blijvend gezond eetpatroon te ontwikkelen.

HOE VAAK MOET JE SPORTEN?

We verwachten dat je minstens 3 dagen per week komt sporten bij CrossFit Moves of CrossFit Linkeroever. Daarnaast nog 1 dag in de week een cardiotraining op nuchtere maag.

HOE GAAN WE VAN START?

Nadat je bent ingeschreven, verwacht ik je op zaterdag 14/05 van 9u – 12u in de box van CrossFit Moves voor het opmeten van je lichaamssamenstelling adhv een bodyscan. Je neemt je vooraf ontvangen infobundel via mail afgedrukt mee. We stellen een reëel doel voorop en passen je eetschema aan volgens je huidige lichaamssamenstelling en het doel dat je kan bereiken. Er wordt tevens ook een “VOOR” foto van je genomen door de fotograaf.

Nadat de bodyscan en de foto’s zijn genomen, zitten we (rond 11u30) samen voor de algemene uitleg.

Je leert de andere groepsleden kennen. Samen krijgen jullie de uitleg hoe je je eetschema moet opvolgen. Aan de hand van deep learning krijg je meer inzicht hoe voeding de werking van je lichaam kan beïnvloeden.

HOE ZIT HET MET MIJN OPVOLGING?

Je kan dagelijks van maandag tem vrijdag terecht met je vragen in de gesloten Facebook groep.

Op de Van Hesp Naar Hunk Facebook pagina wordt wekelijks een recept of extra tips en tricks en meer info over de werking van je lichaam gepost. Dit versterkt het groepsgevoel en zorgt voor een hogere motivatie.

Op zaterdagochtend om 9u gaan de zoom meetings (5 keer) door samen met de andere groepsleden. Ik geef aanpassingen in je eetschema voor de komende week. Zo gaan we ook intermittent fasting integreren en passen we de hoeveelheid koolhydraten en eiwitten aan volgens je noden en progressie. Bij elke zoom meeting komt een nieuw topic aan bod zodat je ook meer bij leert over de impact van een verstoord bioritme op je vetverbranding en prestaties, de werking van je darmen en een low grade inflammation,…

De zoom meetings worden opgenomen en in de groep gepost. Zo kan je het op een later moment beluisteren als je er niet live bij kan zijn.

Tijdens het traject zijn er nog 2 individuele opvolgconsulten. Eentje na de eerste 4 weken op zaterdag 11/06 en eentje op het einde van het traject op zaterdag 09/07. Je kan er terecht met je specifieke vragen. Er wordt tevens ook een bodyscan genomen om je progressie op te volgen. HOU DEZE DATA VRIJ ZODAT JE DE BODYSCANS NIET MIST. Dit is waardevolle informatie waarmee we je voedingsschema verder kunnen finetunen.

WAT IS DE KOSTPRIJS?

De kostprijs voor het hele traject voedingsbegeleiding bedraagt 300 euro. Vergeet ook niet om je 3 maand abonnement bij CrossFit Moves of CrossFit Linkeroever af te sluiten.

Print Friendly, PDF & Email

Geen reacties

    Laat een reactie achter