0
Van Hesp Naar Hunk

Van Hesp Naar Hunk

Een kleine aanpassing van jouw gedrag maakt wonderen in jouw gezondheid!

EEN NIEUWE EDITIE START IN HET VOORJAAR 2021.

DATUM NOG NIET BEKEND.

Van Hesp Naar Hunk is een 8 weken challenge ontstaan na de transformatie van de Coppens broers in het tv programma: “Het lichaam van Coppens”. Staf en Mathias slaagden er in om in 8 weken tijd hun lichaam om te vormen tot een lichaam van fotomodellen met een sixpack.

Met enkel hard trainen kom je er niet.

Wie zegt dat?

De foodcoach van de broers Coppens zelf. Marlies Huysentruyt.

Door middel van persoonlijk voedingsadvies in combinatie met CrossFit ben je in staat om slechts in 8 weken je vetpercentage te verlagen, je prestaties te verbeteren en een blijvend gezond eetpatroon te ontwikkelen.

HOE VAAK MOET JE SPORTEN?

We verwachten dat je minstens 3 dagen per week komt sporten bij CrossFit Moves. Daarnaast nog 1 dag in de week een cardiotraining op nuchtere maag.

HOE GAAN WE VAN START?

Nadat je bent ingeschreven, zal Marlies je contacteren om de eerste consultatie vast te leggen.

Tijdens die consultatie wordt jouw huidig eet- en leefpatroon bekeken. Heb je bepaalde klachten? Hoe zit het met je slaap? Stressniveau? Neem je medicatie? Wat is jouw motivatie om deel te nemen? Wat is jouw doel?

Alles wordt onder de loep genomen. Tevens wordt er een bodyscan genomen met een bio impedantie weegschaal. Zo kennen we de huidige lichaamssamenstelling en kan er een reëel doel vooropgesteld worden.

Daarna kan Marlies voor ieder een persoonlijk eetschema opstellen.

De groep komt samen, iedereen ontvangt zijn/haar eetschema. Je leert de andere groepsleden kennen. Samen krijgen jullie de uitleg hoe je je eetschema moet opvolgen. Aan de hand van deep learning krijg je meer inzicht hoe voeding de werking van je lichaam kan beïnvloeden.

Er is een professionele fotograaf aanwezig die van ieder een foto zal nemen zowel aan de start van de challenge als op het einde van de challenge. De voor en na foto’s zijn voor jezelf. Het telt mee als extra motivatie.

HOE ZIT HET MET MIJN OPVOLGING?

Tijdens het traject zijn er nog 3 individuele opvolgconsulten. Je kan er terecht met je specifieke vragen. Er wordt tevens ook telkens een bodyscan genomen om je progressie op te volgen.

Heb je tussendoor vragen, nood aan motivatie, tips,.. ? Op onze Van Hesp Naar Hunk Facebook pagina posten we regelmatig recepten, tips en tricks,.. Dit versterkt het groepsgevoel en zorgt voor een hogere motivatie.

WAT IS DE KOSTPRIJS?

De kostprijs voor het hele traject voedingsbegeleiding en de fotoshoot bedraagt 250 euro. Vergeet ook niet om je 3 maand abonnement bij CrossFit Moves af te sluiten.

Print Friendly, PDF & Email

Geen reacties

    Laat een reactie achter