0
Van Hesp Naar Hunk

The Hunk Project

Een kleine aanpassing van jouw gedrag maakt wonderen in jouw gezondheid!

EEN NIEUWE EDITIE START op vrijdag 19 april 2024

Beperkte plaatsen beschikbaar.

Kostprijs: 350 euro

Inschrijvingen tem 31 maart = 20 euro korting + een gratis The Hunk Project T-shirt én het boek: “Hoe word ik een oersterke voetballer“/crossfitter? van Thomas D’Havé.

Inschrijven kan tem maandag 08/04/2024

ENKEL VOOR LEDEN VAN CROSSFIT MOVES en CROSSFIT LINKEROEVER!

The Hunk Project, het vroegere Hesp Naar Hunk traject is een 8 weken challenge ontstaan na de transformatie van de Coppens broers in het tv programma: “Het lichaam van Coppens”. Staf en Mathias slaagden er in om in 8 weken tijd hun lichaam om te vormen tot een lichaam van fotomodellen met een sixpack. Ze volgden een strak eetschema opgesteld door Marlies op in combinatie met krachttrainingen en HIIT cardio training.

Lees hier 1 van de artikels

Met enkel hard trainen kom je er helaas niet.

In de transformatie van Staf en Mathias bleek nog maar eens hoe groot de impact van voeding was tijdens hun traject.

Door middel van persoonlijk voedingsadvies in combinatie met CrossFit ben ook jij in staat om slechts in 8 weken je vetpercentage te verlagen, je prestaties te verbeteren en een blijvend gezond eetpatroon te ontwikkelen. We gaan iets milder te werk met als doel een blijvend resultaat.

HOE VAAK MOET JE SPORTEN?

We verwachten dat je minstens 3 dagen per week komt sporten bij CrossFit Moves of CrossFit Linkeroever. Daarnaast nog 1 dag in de week een cardiotraining op nuchtere maag.

HOE GAAN WE VAN START?

Nadat je bent ingeschreven, verwacht ik je op vrijdag 19/04 tussen 8u – 18u bij Antwerp Rehab & Training (Adriaan Brouwerstraat 24, 2000 Antwerpen voor het opmeten van je lichaamssamenstelling adhv een bodyscan. Je neemt je vooraf via mail ontvangen infobundel afgedrukt mee. We stellen een reëel doel voorop en passen je eetschema aan volgens je huidige lichaamssamenstelling en het doel dat je kan bereiken.

Samen met de infobundel ontvang je in de mailbox ook een video met de uitleg hoe je je eetschema moet opvolgen. Aan de hand van deep learning krijg je meer inzicht hoe voeding de werking van je lichaam kan beïnvloeden.

Op zaterdag 20/04 komen alle deelnemers samen bij CrossFit Moves om 9u. Je ontvangt je T-shirt én boek. Je komt om de beurt bij de fotograaf voor je “VOOR foto” en om 10u nemen we samen de groepsfoto.

HOE ZIT HET MET MIJN OPVOLGING?

Je kan dagelijks van maandag tem vrijdag terecht met je vragen in de gesloten Facebook groep.

Op The Hunk Project Facebook pagina wordt wekelijks een recept of extra tips en tricks en meer info over de werking van je lichaam gepost. Dit versterkt het groepsgevoel en zorgt voor een hogere motivatie.

Zoomsessies:

De zoom meetings gaan door online samen met de andere groepsleden. Ik geef aanpassingen in je eetschema voor de komende week. Zo gaan we ook intermittent fasting integreren en passen we de hoeveelheid koolhydraten en eiwitten aan volgens je noden en progressie. Bij elke zoom meeting komt een nieuw topic aan bod zodat je ook meer bij leert over de impact van een verstoord bioritme op je vetverbranding en prestaties, de werking van je darmen en een low grade inflammation,…

De zoom meetings worden opgenomen en in de groep gepost. Zo kan je het op een later moment beluisteren als je er niet live bij kan zijn.

Zaterdag 27/04 om 9u00

Zaterdag 04/05 om 9u00

Zaterdag 01/06 om 9u00

Individuele opvolgmomenten:

Je kan er terecht met je specifieke vragen. Er wordt tevens ook een bodyscan genomen om je progressie op te volgen. HOU DEZE DATA VRIJ ZODAT JE DE BODYSCANS NIET MIST. Dit is waardevolle informatie waarmee we je voedingsschema verder kunnen finetunen

vrijdag 17/05 tussen 8u en 18u

donderdag 13/06 tussen 10u en 19u of vrijdag 14/06 tussen 8u en 14u

Live sessies:

Nuchtere cardio: 11/05 om 9u @crossfitlinkeroever

Workshop intermittent cold: Zaterdag 25/05 of zondag 26/05 van 10u – 12u gegeven door Intermittent Living coaches Johan de Coninck en Ansje Coart @antwerprehabandtraining

Workshop intermittent breath: Woensdag 05/06 om 20u gegeven door Intermittent Living coaches Johan de Coninck en Ansje Coart @antwerprehabandtraining

Op zaterdag 15/06 komen alle deelnemers tussen 9u en 10u langs bij CrossFit Moves om bij de fotograaf je “NA foto” te nemen.

WAT IS DE KOSTPRIJS?

De kostprijs voor het hele traject voedingsbegeleiding, 5/7 coaching in de facebookgroep, 3 zoomsessies, 1 gezamenlijke cardio trainingen, 3 bodyscans, een digitale voor/na foto én een live workshop intermittent living bedraagt 350 euro. Vergeet ook niet om je 3 maand abonnement bij CrossFit Moves of CrossFit Linkeroever af te sluiten.

Print Friendly, PDF & Email

6 Reacties

 • Reageer
  Sasja
  27/10/2022 om 16:12

  Marlies brengt een volledig verhaal van Intermittent Living en dit is ontzettend waardevol voor elk persoon. Ze begeleidt je tot het introduceren van de juiste en noodzakelijke prikkels in je leven en laat zien dat het eigenlijk niet zo moeilijk is. Niet twijfelen, maar inschrijven!

 • Reageer
  Tine
  28/10/2022 om 11:11

  Meer dan gelukkig dat ik beslist heb mee te doen aan VHNH. Fysiek ben ik er op vooruitgegaan maar, niet te vergeten, ook mentaal. Het heeft me zo’n ongelooflijke boost gegeven. Ready to kick ass again!

 • Reageer
  Stephanie
  29/10/2022 om 17:22

  Ik heb tijdens dit traject enorm veel geleerd. Het groepsgebeuren werkt heel motiverend en na 8 weken voel ik mij klaar om op mijn eentje de aangeleerde zaken verder te zetten. Enerzijds heb ik vlot vooruitgang geboekt met mijn persoonlijke doelstellingen (voor mij afvallen, je kiest zelf je specifieke doelstellingen en Marlies past je schema daarop aan) maar ik heb nog veel meer voordelen ontdekt voor mijn lijf. Ik heb veel meer energie, mijn prikkelbare darmen zijn mooi tot rust gekomen (ik heb bijna nooit pijn meer ipv dagelijks na mijn eten te moeten gaan liggen door de krampen) en sporten gaat mij veel vlotter af nu ik van mijn suikerafhankelijkheid af ben.

  Verder zijn doorheen het traject ook verschillende Intermittent Living prikkels geïntroduceerd wat voor mij volledig nieuw was.

  Marlies geeft niet gewoon een schema dat je ‘moet’ volgen, je krijgt de uitleg over waarom iets van belang is en welke impact voedsel en prikkels op je lichaam hebben. Dit zorgde er voor mij voor dat ik beter gemotiveerd was om de nodige aanpassingen te maken en voor mij het belangrijkste, mijn aanpassingen hebben eigenlijk nooit echt als ‘diëten’ aangevoeld. Hierdoor is het voor mij nu zelfs vanzelfsprekend om de nieuwe manier van eten gewoon te blijven volgen.

  Wat ik ook erg positief vind is dat de focus ligt op gezondheid en welzijn. Er wordt helemaal geen nadruk gelegd op dingen ‘moeten’ doen of op aan welk tempo je je doelstellingen behaalt. Successen worden gevierd maar als het even minder gaat dan is dit ook ok en leer je om vooral ook niet te hard te zijn voor je zelf.

  Ik heb mijn einddoel nog niet behaald maar heb er het volle vertrouwen in dat dit over een aantal maanden wel het geval zal zijn.

 • Reageer
  Miep
  06/03/2024 om 15:24

  Ik ben heel blij met mijn deelname! Ik heb een manier van eten gevonden waar ik mij super goed bij voel, ik heb bijna geen last meer van mijn prikkelbare darm en mijn buik is nog nooit zo plat (niet opgezwollen) geweest. Geen dagelijkse pijn meer! 🙂

 • Reageer
  Rin
  06/03/2024 om 15:26

  Ik vind het traject een grote meerwaarde: gestructureerd voedingsschema, op maat advies, support groep, sessies rond intermittent (heel veel bijgeleerd, enorm interessant), uitleg bij waarom doen we dit zus of zo, perfecte manier om helemaal fan te worden van Crossfit, mentale weerbaarheid, …
  Hoe lang mag ik hier nog doorgaan? 😉

 • Reageer
  Maro
  06/03/2024 om 15:28

  Ik ben heel blij dat ik meegedaan heb. De duidelijke uitleg rond het gebruik van eiwitten vond ik het meest interessante. Mijn prestaties in CrossFit zijn verbeterd én fysiek is het resultaat van een sterker strakker lichaam mooi zichtbaar.

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.