0

Fan van Marlies!

“Ik startte in 2017 met CrossFit bij CrossFit Moves, en het was meteen helemaal mijn ding: telkens weer mijn grenzen verleggen samen met anderen, het onderste uit de kan halen, I love(d) it! Al kwam ik ook steeds mezelf keer op keer tegen tijdens elke WOD… Door de intensieve trainingen was ik al snel enkele overtollige kilo’s kwijt, maar er bleven nog een aantal kilo’s te veel hangen die ik er zelf maar niet af kreeg.”

“Ondertussen had ik Marlies leren kennen als foodcoach en toen ze in het programma ‘Het Lichaam Van Coppens’ de broetjes Coppens naar onderbroekenmodel coachte, zeiden we al lachend tegen haar dat ze dat ook eens met ons moest proberen. Zo gezegd, zo gedaan en het concept van ‘Van Hesp Naar Hunk’ was geboren! We zouden een 8-weken durend voedingsschema volgen in combinatie met 3 keer per week CrossFit bij CrossFit Moves. Onder het motto ‘niet geschoten is altijd mis’ schreef ik me in als één van de eerste hespjes.”

“De eerste weken VHNH waren even wennen, iedereen moest in het begin aanpassingen doen in zijn/haar voedingsgewoontes. Maar de manier waarop Marlies ons gezonde voedingsgewoontes aanleerde, ging heel makkelijk en haar methode is heel duidelijk. Het is eerder een aanpassing van je levensstijl dan een dieët, en dat kan je beter volhouden. Ik kook nog steeds met dezelfde mindset in gedachten, en ook mijn vrouw heeft haar weg naar Marlies gevonden. Door een knieblessure kan zij een pak minder sporten dan ik, en daar houdt Marlies rekening mee bij het samenstellen van haar voedingsadvies. Je ziet het, ten huize Hellemans zijn we grote fan van Marlies!”

Tom H.

Print Friendly, PDF & Email