0

Na 20 jaar diëten eindelijk de juiste manier gevonden.

“Na geconfronteerd te worden met fysieke klachten en beperkingen, was het duidelijk dat er iets moest veranderen. Alleen zei ik als snel dat ik niet gezegend was met het ‘sport-gen’ en nog minder met de volharding om de rest van mijn leven alleen maar sla te eten of geen glas alcohol meer te drinken. 

Marlies verzekerde me ervan dat mits enkele kleine aanpassingen in het eetpatroon, ik al snel een mindset-wijziging zou ervaren waardoor ik niet het gevoel zou hebben dat ik ‘op dieet’ was.

Ik nam deel aan de ‘FEELGOOD – challenge’ en werd geprikkeld door al die gelijkgestemde zielen die met dezelfde uitdagingen geconfronteerd werden.

Intussen zijn we 3 maanden verder, 5 kg lichter en staat sport wonderbaarlijk met plezier op mijn wekelijkse agenda. Er werden zelfs sportdoelen gesteld! Ik geloof het nog altijd niet als ik het zo neerschrijf!

Marlies informeert je met zoveel kennis van zaken en zonder de belerende vinger want “het is je eigen pad en je doet het op jouw tempo en manier”.

De vele one-liners: “mild zijn voor jezelf”, “never miss twice”, “het is voor het leven en niet voor maar even”… zitten als een mantra in mijn hoofd en zorgen ervoor dat ik – zelfs na wat mindere dagen – de moed niet verlies om gewoon weer verder te zetten. Na 20 jaar alle vormen van diëten gevolgd te hebben met de nodige ups-and-downs in het gewicht, ben ik nu overtuigd dat ik de goede weg ingeslagen ben. Ik voel me goed, zowel fysiek als mentaal en dat is dankzij Marlies en haar co-buddy Fonda!

Aan alle twijfelaars: niet doen, je hebt werkelijk niets te verliezen! The time is now!”

Sabine V.

Print Friendly, PDF & Email