0

Een goed-gevoelbooster bij uitstek!

“Door mijn job als piloot ben ik vaak in het buitenland en dan is het niet altijd even makkelijk om gezond en gestructureerd te eten. Om me daarbij te helpen, legde ik een afspraak vast bij Marlies. Ik vertelde haar over mijn tarwe-allergie en hoe ik daar vroeger als kind al mee om ging. Zo heb ik bijvoorbeeld het Montignacdieet gevolgd, hét mode-dieet van de jaren ’90! Ik ben dus wel een “specialleke” op vlak van eten, maar daar maakte Marlies absoluut geen probleem van. Ze was één en al luisterend oor en stelde me alternatieve recepten voor zodat ik nooit het gevoel had dat ik mezelf iets moest ontzeggen.”

“Vrij snel na mijn eerste afspraak werden de inschrijvingen voor Van Hesp Naar Hunk geopend. Dat leek me wel iets, het groepsgevoel zou me extra motiveren om het goed te doen maar zou ik het wel kunnen combineren met mijn job? Ook hier maakte Marlies geen probleem van, we zouden onze agenda’s samen leggen en alles op mijn maat en timing doen. Ideaal, toch? Zo stemde Marlies mijn voedingsadvies in het begin af op mijn “thuisdagen” en mijn “buitenland dagen”: op de “thuisdagen” zou ik alles kunnen volgen zoals het hoorde, en op de “buitenland dagen” zou ik me beredderen met wat er voorhanden was, iets minder strikt dus. En dat systeem werkte! Aan het einde van het programma van 8 weken was ik 7 kilogram kwijt, en mijn vetpercentage was maar liefst 6,3% gedaald.”

“Ook vandaag blijf ik de gewoontes toepassen die Marlies me heeft aangeleerd. Zo zal ik maximum 4 eetmomenten per dag inlassen en kleinere porties nemen. Ik zal me dus nooit overeten en toch heb ik energie voor de hele dag. Twee keer per week doe ik aan intermittent fasting en CrossFit ik op een nuchtere maag, mijn goed-gevoelbooster bij uitstek!”

Anneleen

Print Friendly, PDF & Email