0

– 10 kg en belangrijker, ik voel me stukken beter in m’n vel

Exact 1 jaar geleden schreef Ann zich in voor de eerste editie van Van Hesp Naar Hunk (VHNH).

“Ik zat al 15 jaar niet goed in m’n vel maar naar een diëtiste gaan, dat was me toch een brug te ver. Zo erg was het nu toch ook weer niet? Tot ik Marlies tegenkwam bij CrossFit Moves, de box waar ik al enkele jaren aan CrossFit doe.

Ik trok m’n stoute schoenen aan en maakte een afspraak, ik zou er voor gaan! Niet veel later zag ik Marlies plots in het tv-programma “Het Lichaam van Coppens” waar ze de broertjes Coppens naar een modellenlichaam coachte. In navolging van dat programma richtte ze VHNH op, een 8-weken durend programma waarbij je samen met anderen voedingsadvies combineert met CrossFit onder haar professionele begeleiding. Daar moest ik gewoon aan meedoen, en ik heb mijn eerste afspraak meteen omgezet in een deelname aan VHNH.”

“Eerlijk, het begin is vrij hard. Oude, slechte voedingsgewoontes afleren is nu eenmaal niet simpel. Maar het feit dat je het samen met anderen doet, motiveert enorm. Je deelt ervaringen en recepten, je moedigt elkaar aan en je wil niet onderdoen voor de rest. Bovendien konden we altijd op Marlies rekenen, ze speelde heel kort op de bal, wist ons super goed te motiveren en antwoordde vrijwel meteen op al onze vragen.”

“En de resultaten spreken voor zich: – 10 kilogram en wat misschien nog belangrijker is, ik voel me stukken beter in m’n vel. Dat wil niet zeggen dat het nu allemaal vanzelf gaat, ik ben iemand die graag lekker eet en op feestjes heb ik af en toe een zondig momentje en dat vertaalt zich bij mij direct op de weegschaal. Maar door deel te nemen aan VHNH is er bij mij wel een klik gekomen en heb ik een gezondere levensstijl aangenomen. Ik weet nu hoe ik een zondig moment op een verantwoorde manier kan compeneren. Zelfs mijn kinderen komen in de supermarkt aandraven met avocado’s want ‘dat eet jij toch he mama?’”

Ann V.

Print Friendly, PDF & Email