0

De coaching van Marlies heeft mijn leven drastisch veranderd.

“Al jaren voer ik een strijd met mijn gewicht: ik heb Weight Watchers gevolgd, verschillende diëtisten geraadpleegd maar allemaal zonder resultaat. Volgens hen was ik nu immers op een leeftijd gekomen dat het niet makkelijk is om gewicht te verliezen. Boven de 50 en gewicht verliezen? Forget it!

En dus startte ik maar op eigen houtje met een zelfopgelegd en strict dieët, ik vond dat ik goed bezig was! Maar de resultaten bleven uit. ’t Is te zeggen, de resultaten op de weegschaal want het enige resultaat van dat stricte dieët was veel strijd en nog meer frustratie.”

“Via mijn kiné Simon (De Wilde n.v.d.r.) van ART kwam ik in contact met Marlies, en ik moet zeggen dat dat mijn leven drastisch veranderd heeft.

Voor het eerst in al die jaren was er iemand die de tijd nam om naar mijn (gewichts-)verhaal te luisteren. Ze stemde haar voedingsadvies volledig af op maat van mijn leven, ze begreep dat ik op vakantie gewoon wilde kunnen genieten zonder schuldgevoel. Maar ze was ook eerlijk: de eerste 2 weken van het programma zouden zwaar zijn, aanpassingen vragen nu eenmaal wat tijd en energie.”

“Door de tips en tools die ik van Marlies kreeg, heb ik nu een veel gezondere levensstijl en weet ik dat zondigen af en toe kan en mag – zonder dat ze me de volgende keer met de vinger zal wijzen. Nu pas besef ik hoe belangrijk voeding is. Ik ben niet alleen 2 kledingmaten kwijt, ik barst bovendien van de energie en ook mijn humeur is verbeterd. En dat was nooit gelukt zonder de hulp van Marlies!”

Leentje W.

Print Friendly, PDF & Email