Over mij

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Marlies Huysentruyt heeft Eat Good Feel Good opgestart om via voedingsadvies anderen op weg te helpen naar een gezonde en actieve levensstijl.
Gezonde voeding en beweging vormen voor haar de steunpilaren van een gelukkig leven. Ze geeft deze overtuiging met volle overgave door aan haar cliënten. Verwacht geen opgeheven vingertjes, wél enthousiasme en motiverende woorden. Eens je een gezonde en actieve levensstijl gewoon bent, wil je nooit meer terug.

Over voedingsadviseur Marlies Huysentruyt

Marlies beoefende jarenlang gymnastiek in competitieverband. In die periode had ze door haar drukke en intensieve levensstijl vaak last van dipjes, weinig energie,… Al snel zocht ze naar een manier om deze energietekorten te overwinnen.

Een voorliefde voor vlees is er nooit geweest. Hierdoor steeg het belang van evenwichtige en gevarieerde voeding waarbij vlees van zoogdieren correct werden vervangen door eiwitrijke alternatieven zoals gevogelte, vis en schaaldieren, eieren en plantaardige alternatieven. Als mama van 2 dochtertjes met een fulltime carrière gecombineerd met wekelijks 5 keer sporten heeft ze bovendien weinig tijd om langdurig in de potten te roeren. Daardoor zoekt ze voortdurend naar gezonde gerechten die snel klaar zijn.

Deze kennis van gezonde voeding en toffe gerechten deelt ze graag met haar cliënten. Als regente lichamelijke opvoeding én gediplomeerde afslankconsulente met een opleiding bij KPNI Belgium beschikt ze over de nodige theoretische achtergrond om jou te adviseren over gezonde eetpatronen en het verliezen van gewicht zonder dieet.

Marlies heeft de Coppens broertjes begeleid naar het bekomen van een sixpack. Benieuwd naar hun resultaat?

Meer over voedingsadvies door Marlies.

Met mij aan de slag? Maak je afspraak