Metabolisme boosten

Energie verbruiken geeft … je energie

Voel je jezelf lusteloos? Geen energie om na het werk nog te bewegen? Lijkt het alsof elke culinaire uitspatting meteen aan je lichaam blijft plakken? Vermoedelijk heb je je metabolisme langzaamaan in slaap gewiegd. De oplossing? Tijd voor een stevige wake up call met gezonde eetpatronen én een actieve levensstijl.

EGFG - gymshoot - Fredanderick.be-0019

Het is ook zo verleidelijk. ’s Avonds na een harde dag werken jezelf trakteren op een avondje languit voor de televisie en een grote zak chips. Toch voel je jezelf achteraf niet beter. Integendeel zelfs, de sloomheid neemt alleen maar toe. Je voelt je schuldig. De goesting om te bewegen is verder weg dan ooit. Je lichaam staat permanent op spaarstand en de kilo’s komen er stelselmatig bij.

Doorbreek vandaag nog deze vicieuze cirkel. Geef je lichaam wat het verdient: gezonde eetpatronen én een actieve levensstijl. Wij helpen je graag op weg.

Al na enkele weken voel je het verschil. De energiedips blijven achterwege. Je voelt je vitaal en hebt opnieuw zin om uitdagingen aan te gaan. Je metabolisme draait op volle toeren, waardoor je efficiënt vet verbrandt. Dit alles geeft je extra energie om er voluit tegenaan te gaan.

Wat niet?

  • Géén wonderdrankjes of -poeders die je een verhoogd metabolisme beloven.

Wat wél?

  • Een dagschema op maat van jouw levensstijl boordevol gezonde, smaakvolle en eenvoudig te bereiden recepten.
  • Functionele bewegingsoefeningen op jouw niveau om je metabolisme aan te zwengelen, aangeleerd en gecorrigeerd door een gediplomeerde coach.
Bij Eat Good Feel Good mag je rekenen op à la carte formules en maatwerk voor voedingsadvies.
Zet de eerste stap naar een leven vol energie. Maak je afspraak