Keerpunt in mijn leven


Ik stond op het punt in mijn leven waar ik voelde dat mijn lichaam aan het veranderen was. Toen ik jonger was mocht ik eten wat ik wou, ik kwam nooit een gram bij . Maar met ouder worden en ook met het werken in de nacht veranderde dit.


Ik besloot daarom samen met een vriend van mij contact op te nemen met Marlies.
Ik kende Marlies al van bij Move To Cure en eigenlijk was ik altijd nieuwsgierig naar wat zij nu deed en of dit wel degelijk hielp.

Na het programma op vtm waar zij de broers Coppens hielp hun eetpatroon te veranderen, was ik overtuigd . Ik maakte een afspraak. Terwijl ik dat deed was ik ook wel wat bang: wat ga ik nog mogen eten? Gaat het niet zoals die andere diëten te drastisch zijn…

Wel vanaf ik binnen stapte en met Marlies begon te praten was dat bang gevoel en die twijfel helemaal weg. Ik vertelde haar mijn wekelijks patroon en ook mijn doelstelling.

Dan kwam het moment dat ik op die weegschaal moest gaan om mijn huidige lichaamssamenstelling op te meten. Wel, ik kan jullie vertellen ik met mijn 1,87 aan lichaamslengte een gewicht van 85 kg: 18 procent vet had. Dat voor iemand die minstens 4 keer per week aan sport deed. Ik was helemaal van slag want mijn doelstelling was 10 procent vet!

Maar Marlies stelde me gerust en zei dat het helemaal in orde ging komen met het voedingsschema dat we samen hebben opgesteld, afhankelijk van mijn werk- en sporturen.

Ik trok met de resultaten en mijn voedingsschema naar huis en ging meteen naar de winkel. Maar eigenlijk had ik niet zoveel verschillende en ongewone dingen nodig .

Na een maand ging ik terug naar haar en was ik bijna 4 kilo vet kwijt en bijna 4,5 procent vet kwijt!!! Dit gewoon door de dingen te doen die zei mij had verteld.

Na uiteindelijk 2,5 maand zat ik aan mijn doelstelling! Ik had een vetpercentage van 10 % en was bijna 8 kilo vet kwijt. Ik ben daarom niet méér gaan sporten of uren in de sauna gaan zitten.

Nee, ik heb gewoon advies opgevolgd van iemand die voor mij de absolute top is in haar vak . Door op te volgen wat zei mij vertelde, voel ik mij nu veel fitter en minder snel moe.
Mijn conclusie is dat iedereen dit kan zonder operaties of medische ingrepen. Ga gewoon naar Marlies volg haar raad op en je zult het verschil snel genoeg merken.

Mijn laatste woord is volledige voor deze topper:
Marlies, bedankt dat je mij zo hebt geholpen. Je bent echt een top coach zowel mentaal als op voedingsgebied!

Kim B.