I’m a fan!

Na jarenlang echt alles te hebben geprobeerd, van soepdieet tot kooldieet tot zelfs het ‘Karl Lagerfeld’-dieet (100 EUR voor een doos waar je 1 week mee doet), was ik ervan overtuigd dat mijn lichaam gewoon niet kon afvallen.. Dus onder het motto: ‘elk pondje gaat door het mondje’ at ik steeds minder. Ik denk dat ik met moeite aan 1000 calorieën per dag kwam tijdens de week (om dan een halve kilo tot een kilo af te vallen) , om dan tegen het weekend te vinden dat ik wel genoeg had afgezien en ‘gewoon’ mee at en dronk… om dan 2 kilo bij te komen. Niet bepaald een solid systeem. Vooral heel frustrerend eigenlijk. Heel de week honger, en in het weekend vaak een opgeblazen gevoel én ik kwam bij.

 

Toen kwam ik een vriendin tegen die ik bijna een half jaar niet had gezien – ze leek wel gesmolten! Zij heeft me de nummer van Marlies doorgegeven en ik heb meteen een afspraak gemaakt net als mijn beste vriendin. We wilde allebei 10kg afvallen en hadden hiervoor 11 maanden tijd.

 

Wat geweldig is aan de aanpak van Marlies is dat ik op geen moment het gevoel had dat ik ‘aan het afzien was’ of vanalles moest laten. In tegendeel.. door mijn voeding aan te passen, had ik véél meer energie. Ik moest ook meer eten!

 

Door de coaching begin je echt in te zien wat voeding met je lichaam doet en tegelijkertijd voel je het ook in je eigen lichaam gebeuren. Ik eet nu zoveel gezonder en ik trek dat ook door naar het gezin. Door meer energie te hebben, beweeg ik ook meer en heb ik veel minder kwaaltjes (opgezette buik, krampen, hoofdpijn) dan vroeger.

 

I’m a fan! Nathalie