Dit bewijst dat iedereen met de juiste steun en motivatie hun doel kan bereiken.

Voordat ik ben begonnen met sporten woog ik 85kg en had ik een vetpercentage meer dan 20%.

Ik voelde mezelf niet meer goed in mijn vel en dacht bij mezelf, ik moet hier iets aan doen.
Als ik iets in mijn hoofd heb, dan begin ik er de dag zelf mee en geef ik mij voor de volle 100%.
Vanaf dat moment ben ik op mijn eentje gaan fitnessen, maar dit was ik zeer snel beu. Het was dus tijd voor iets anders. Dus ben ik gaan hardlopen in combinatie met krachtoefeningen met eigen gewichten. Dit gaf voor een tijdje voldoening maar dit was te eentonig waardoor ik ook dit niet vol heb gehouden.
Ik moest een sport vinden met veel afwisseling en in teamverband.
Via Youtube filmpjes ben ik bij de sport “Crossfit” uitgekomen. Na enige zoekwerk ben ik bij Crossfit Moves uitgekomen en heb ik beslist om deel te nemen aan de gratis proefles.
Na deze proefles had ik de smaak goed te pakken, dit mede dankzij de leuke sfeer en de goede begeleiding van de coaches. Deze sport heeft veel variatie wat mij vanaf dag één enorm aansprak.
Na enkele maanden wou ik ook mijn eetpatroon en gewoontes aanpassen.

Hiervoor heb ik contact opgenomen met Marlies Huysentruyt van Eat Good Feel Good. Zij heeft mij een aangepast voedingsschema gegeven met de verschillende mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner. Dit heb ik met beide handen aangenomen en ben ik hiermee van start gegaan.
Het leuke hieraan is dat je een hou vast hebt, als je twijfelt aan iets. Marlies staat ook altijd klaar voor advies of bij twijfels, wat uiteraard helpt om door te zetten. Na een aantal weken begon ik me beter te voelen en merkte ik ook met kleine stapjes verandering.  Ik heb hierna nog enkele opvolgafspraken verspreid over verschillende maanden gehad en mijn resultaat werd alleen maar beter.

Dit bleef me motiveren om door te gaan tot mijn streefdoel bereikt was.

Mijn streefdoel was om mijn vetpercentage te verminderen tot 12%.
Na een periode van 9maanden hard te sporten, gezonde levensstijl en doorzetting, heb ik mijn streefdoel kunnen bereiken. Ik heb een vetpercentage van 10,8%

Dit bewijst dat iedereen met de juiste steun en motivatie hun doel kan bereiken.
Groetjes
Jelle