Gezonde eetgewoontes aanleren

Het kan ook anders…

Ook als de kilo’s er niet aanvliegen, zit je mogelijks op het verkeerde pad. ’s Ochtends alleen een cappuccino. ’s Middags de lunch overslaan om enkele uren later een warm worstenbroodje te verslinden in een tankstation. ’s Avonds laat thuiskomen en nog een stevige maaltijd achter de kiezen steken. Vroeg of laat komt de afrekening. Het kan ook anders. Gezonde eetgewoontes zijn helemaal niet moeilijk of tijdrovend.

Bij sommige mensen wreken slechte eetgewoontes zich niet in extra kilo’s, maar leidt dit sluipend gif tot een verhoogde bloeddruk, te hoge cholesterol, bijkomende stress of andere alarmerende gezondheidscijfers. Eigenlijk zijn deze zaken nog gevaarlijker dan een kilootje meer. Deze sluipmoordenaars zie je moeilijk aankomen, toch slaan ze vaak ongenadig hard toe.

Verander daarom van koers en kies voor een gezonde en actieve levensstijl waarbij je bewust met je voeding omgaat. Uiteindelijk ben je wat je eet. Wij helpen je graag op weg met voedings- en sportadvies.

Voedingsadvies?

Als voedingsadviseur maak ik je bewust van je slechte eetgewoontes en reik ik met een gepersonaliseerd dagschema gezonde alternatieven aan die haalbaar zijn binnen jouw levensstijl. Bestaande goede gewoontes versterken we voor een maximaal gezondheidseffect.

Met een persoonlijke begeleiding help ik je om je slechte eetpatroon binnen de drie maanden volledig uit te wissen en te vervangen door gezonde eetgewoontes.

Na deze periode wil je niet meer terug naar je vroegere leven en kan je je amper nog inbeelden hoe je het toen deed.

Meer over onze aanpak voor voedingsadvies.


Training?

Eens je de stap hebt gezet naar gezonde eetgewoontes is een actieve levensstijl vanzelfsprekend. Een gezond en regelmatig voedingspatroon geeft je lichaam een energieboost. Deze kan je versterken door te bewegen.

Heb je zin om met ons verder te gaan? We bekijken samen welk sportief doel je aanspreekt en stippelen een individueel programma uit.

Maak vandaag nog een einde aan ongezonde eetpatronen. Maak je afspraak