Yesss finally! Mijn blog is er!

Yessssss finally! Mijn blog is er!! Nu kan ik jullie naast FB en IG ook hier nog eens bestoken met healthy food en een power lifestyle.

Naast smakelijke foto’s zal je hier ook de recepten kunnen terug vinden. Ik heb lang (en veel!!) de vraag gekregen waar mijn recepten te vinden zijn. Ja, mijn trouwe lieve gezonde klanten eten ondertussen allemaal mijn granola, havermoutkoeken, groene smoothies en rainbowsalades.

Met deze blog wil ik graag iedereen inspireren om gezonder in het leven te […]

Lees meer over Yesss finally! Mijn blog is er!


Veel energieker, meer gefocust en zelfzekerder

Dankzij Marlies hanteer ik nu een gezonde levensstijl. Het effect van pure voeding op mijn lichaam is fenomenaal. Dankzij mijn ‘Eat good feel good’-eetschema ben veel energieker, meer gefocust en zelfzekerder. Marlies focust op je gezondheid en het goed in je vel zitten. Bovendien verloor ik op vier maanden tijd 12 kg vet.

 

Je krijgt een haalbaar eetschema, lekkere (en makkelijke) recepten en een goede opvolging. Marlies is een zeer spontane en lieve vrouw. Ik kan steeds bij haar terecht […]

Lees meer over Veel energieker, meer gefocust en zelfzekerder


Nooit het gevoel ‘op dieet te staan’

Mijn naam is Esther en ben 26 jaar oud. 
Sinds kort ben ik gaan samen wonen met mijn vriend. We hebben beiden een drukke job en goed gevuld sociaal leven wat me erg gelukkig maakt! Toch merkte ik na een tijdje op dat ik niet meer lekker in mijn vel zat: mijn kleding zat niet meer goed en voelde te strak, had last van huidproblemen en voelde me vaak opgeblazen en was ’s morgens vaak niet uitgerust.  

Ik besloot dat ik zo niet langer […]

Lees meer over Nooit het gevoel ‘op dieet te staan’


Op Eat Good Feel Good kan je bouwen!

Doordat ik geen nummer ben, maar een eigen persoon met mijn sterktes en mijn zwaktes, voel ik mij steeds welkom bij jullie.  Doordat ik het niet alleen moet doen maar omdat we het echt SAMEN doen, heeft dit op termijn de beste slaagkansen.  Marlies, ik waardeer enorm je oprechtheid en je peptalk, dit heb ik echt nodig om te staan waar ik nu sta en om te geraken waar ik wil geraken en dit ook te behouden. Om al deze redenen […]

Lees meer over Op Eat Good Feel Good kan je bouwen!


Mijn leven veranderde met 180°.

Ik heb zowat alles geprobeerd wat er legaal en illegaal op de markt te vinden is om mezelf terug te durven bekijken in de spiegel. Van pillen, shakes tot uithongeren. Samen met Marlies  ben ik niet alleen 12 kg afgevallen, maar heeft mijn levenswijze een ommekeer gemaakt. Niet alleen op fysiek vlak, maar misschien nog meer op mentaal vlak ben ik sterker dan ooit.

Bedankt.

Mvg,
Maarten Souverijns

Lees meer over Mijn leven veranderde met 180°.


Beter in mijn vel dankzij Marlies’ voedingsschema.

Ik ben sinds kort bij Marlies in begeleiding, ik ben bij haar gaan aankloppen omdat ik mij constant moe voelde, niets van groenten at en ik wou hier verandering inbrengen. Ik wist ook dat ik dit op mijn eentje zeker niet zou lukken! Dus kwam ik via mijn vriend bij Marlies terecht. Ze heeft mij onmiddellijk goed ontvangen en dadelijk al een paar tips meegegeven.

De week erna had ik een afspraak bij haar om een volledige bodyscan te doen. Ik moest […]

Lees meer over Beter in mijn vel dankzij Marlies’ voedingsschema.


Genieten van eten en toch afslanken, zelf tijdens mijn zwangerschap!

Ik ben echt blij dat Marlies me tijdens mijn zwangerschap is blijven coachen en ik onze kleine Elise op die manier een gezonde en evenwichtige start heb kunnen geven.  Het blijft een beetje waanzin dat ik tijdens die 9 maanden niet ben bij gekomen. Wat zeg ik, na de geboorte was ik zo’n 12 kilo kwijt was!

Na een kleine relapse – eerlijk is eerlijk maar ik noem het “even de pedalen kwijt en het ritme zoek met zo een kleine pruts […]

Lees meer over Genieten van eten en toch afslanken, zelf tijdens mijn zwangerschap!